StorageCraft introduceert ShadowProtect 5


StorageCraft heeft versie 5 van haar de back-up en disaster recovery-oplossing ShadowProtect 5 uitgebracht. De nieuwe versie ondersteunt Windows Server 2012 en Windows 8, en wordt gekenmerkt door hoge prestaties. StorageCraft ShadowProtect 5 wordt uitgebracht in vier versies: ShadowProtect Server, ShadowProtect Small Business, ShadowProtect Desktop en ShadowProtect Virtual.

Deze multi-part oplossing maakt een zeer betrouwbare data backup en snelle disaster recovery en systeem migratie mogelijk.

 De oplossing gebruikt de imaging en Bare Metal Recovery technologie. Daarmee is het mogelijk de IT-infrastructuur te herstellen op identieke of andere hardware of in virtuele omgevingen. Bovendien gebruikt ShadowProtect 5 voor het eerst de ImageReady-technologie, die door het mounten automatisch ShadowProtect back-up images als NTFS-schijven beschikbaar maakt en commands of scripts, zoals checkdisk uitvoert om de inhoud van back-ups te controleren. Dank zij deze functie beschikt men altijd over 100% consistente back-ups.

Met de StorageCraft oplossing is ook het flexibele herstel van afzonderlijke bestanden en mappen mogelijk, zodat de gebruiker zelf afzonderlijke gegevensbestanden kan herstellen.

ShadowProtect 5 is nu beschikbaar. Prijzen kunt u aanvragen bij uw reseller of MGK Technologies.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwsberichten van Backup Startpagina