Download ntbackup.msi

Uit de Nedstat statistieken is gebleken dat een groot aantal bezoekers van deze pagina op zoek zijn naar het bestand ntbackup.msi. Dit is het installatiebestand om het backup programma onder Windows XP te installeren.

Om deze bezoekers niet teleur te stellen bij dezen een aantal download locaties:

www.onecomputerguy.com/software/ntbackup.msi
home.comcast.net/~cerelli/ntbackup.msi
www.winxptutor.com/ntbackup.msi
yves.masur.microclub.ch/files/out/ntbackup.msi
www.myscacc.org/Forms/ntbackup.msi

Dit bestand staat overigens ook gewoon op de Windows installatie CD in de map \VALUEADD\MSFT\NTBACKUP.

Ik stel het op prijs indien als dank voor deze handige informatie een bezoekje wordt gebracht aan de websites van de sponsors van dit weblog.

Niet (meer) werkende links kunnen worden doorgegeven in het reactieformulier van deze post.

13 opmerkingen:

 1. Anoniem7:49 p.m.

  mijn win
  cd is blijkbaar beschadigd en ntbackup werkte niet..gelukkig staat het hier op de site !!!

  mooi initiatief

  groetjes

  wim

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Anoniem7:39 p.m.

  Ben hier zeer verheug mee, vraag me wel af of dit ook voor xp home nederlands is of alleen engels, kan ook tijdens de installatie gekozen worden, dat is dan toch een verassing.
  afgezien van dat alles vind ik het een prachtige zet, in de richting van de normale computer gebruiker.
  Thanks

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Anoniem10:33 p.m.

  Ik was blij met je link naar download van ntbackup.msi. Heb de procedure gevolgd. Maar na de binnenhalen van de download en "uitvoeren" verschijnt niet de optie "back up" in mijn systeemwerkset.
  Wat doe ik fout? (NB Ik heb de computer al een keer opnieuw gestart.)
  NB
  Hoe kan ik nu een antwoord op mijn vraag verwachten? Ik ben niet bekend met alle termen die ik hieronder vind: Google/Blogger, OpenID. Dus doe ik maar "naam" Maar hoe je me dan bereiken kunt voor een antwoord? Ik wacht het maar even af?
  Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anoniem12:55 p.m.

  Bedankt, ik kon 'm zelf niet meer vinden!

  Gr Roeland

  BeantwoordenVerwijderen
 5. maarten10:17 a.m.

  start-accesoris-back-up

  succes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Anoniem1:21 p.m.

  Ook ik ben erg blij met de link naar de dowmload. Nadat mijn man's computer crashte wilde ik direct een back-up van mijn laptop maken. Op de bijgeleverde cd's stond ntbackop.msi niet. Ben nu de back-up aan het maken. Bedankt !!!!!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anneke1:26 p.m.

  Voor Joke :

  Ik kon hem ook niet vinden in de systeemwerkset. Bij mij was hij te vinden bij Start, alle programma's, accessoires. Deze accessoires was het laatst nieuw toegevoegde programma helemaal onderaan. Succes.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Op mijn netbook (mini-laptop) is ntbackup.msi ook niet aanwezig. Ik heb het bestand opgehaald van
  http://www.winxptutor.com/ntbackup.htm
  Dit is de Engelstalige versie en een koppeling werd geplaatst in het Start/Alle programma's/Accessories/System Tools(/Backup)
  Dit komt natuurlijk omdat het programma de "Nederlandstalige" termen Bureau-accessoires en Systeemwerkset niet kent. Het valt nog mee dat het wel in "Alle programma's" terecht is gekomen en niet een Engelstalige tak hiervan heeft aangemaakt.
  Het programma werkt bij mij wel ondanks de anderstalige versie. Wees er wel op bedacht dat het programma niet meer dan 4 Gb in een keer kan opslaan. Als je meer wil opslaan (wat op de tegenwoordige gigantische harddisks best kan) zou je dus verschillende taken moeten uitvoeren.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Anoniem7:04 p.m.

  Bedankt,
  Ook ik ben erg blij met de link naar de dowmload.

  mooi initiatief

  groetjes Jef

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Anoniem9:50 a.m.

  Bedankt voor de download. Scheelt me veel zoekwerk.
  Was de backupfunctie kwijtgeraakt nadat ik het systeem volledig had teruggezet naar de eerste instellingen. Nu draait de backup inmiddels weer terwijl ik dit schrijf. Nogmaals bedankt.

  vr. gr. Henk

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Anoniem4:45 p.m.

  Bedankt voor het beschikbaar stellen!
  m.vr.gr.,
  Jan.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. dank voor de informatie. ik kan mijn XP installalatieschijf niet vinden, en wilde de hier doorgegeven links aanklikken. helaas is geen van deze links werkzaam. Hoe kan ik die backupfunctie alsnog vinden?
  Hoor het graag. In afwachting van jullie reactie, met groet, caecilia

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Anoniem2:12 p.m.

  ben ook op zoek voor een backup te maken,heb nooit een schijf gehad bij deze computer.heb ook al van alles geprobeerd maar helaas,wie kan mij helpen?
  B.V.D TILLY

  BeantwoordenVerwijderen

Nieuwsberichten van Backup Startpagina