BounceBack backup oplossing

CMS BouncebackEen crash van de harde schijf, de meeste computergebruikers denken dat dit hun nooit zal overkomen. Helaas kan iedere harde schijf (meestal op het meest vervelende moment) de geest geven. Sinds de introductie van de eerste computer wordt gezocht naar de perfecte backup oplossing maar helaas is deze nog niet gevonden... Om het maken van backups te vereenvoudigen heeft CMS een gecombineerde hardware / software backup oplossing ontwikkeld. Een portable harde schijf in combinatie met de krachtige BounceBack Professional backup software moet het maken van backups vereenvoudigen.
De BounceBack software maakt na het aansluiten van de externe harde schijf een exacte (bootable) kopie van de interne harde schijf. In het geval van een complete crash kan dan een nieuwe schijf worden gemonteerd waar de kloon op geplaatst kan worden. Tevens is het mogelijk om individuele bestanden terug te plaatsen door het slepen van de te herstellen bestanden van bron- naar doelschijf.

Al met al niet echt een spectaculair product, maar voor diegenen die op zoek zijn naar een complete eenvoudige backup oplossing een handige oplossing. De BounceBack backup oplossing is beschikbaar vanaf ongeveer $189.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwsberichten van Backup Startpagina