Gratis online backup proefabonnement

SmartBackup geeft u de kans eenmalig kosteloos een proefabonnement af te sluiten voor de periode van één maand. In deze periode kunt u gratis gebruik maken van de onlineback-up service om zelf het gemak van SmartBackup te ervaren. SmartBackup is al verkrijgbaar vanaf € 9,95 per maand.

SmartBackup

Online back-up van SmartBackup is dé verzekering voor het veilig stellen van uw cruciale data. Met SmartBackup helpt u zelf uw bedrijf uit nood na brand, waterschade of inbraak.

SmartBackup kan meer dan alleen het back-uppen van bestanden. Met SmartBackup kunnen Microsoft Exchange mailservers geback-upt worden, waarbij het ook mogelijk is de software zo uit te breiden dat er op mailbox niveau geback-upt kan worden. Daarnaast kunnen er ook databases geback-upt worden en kunnen er uitgebreide rapportages van de back-ups gegenereerd worden.

Met SmartBackup kunt u zelf bepalen wanneer en hoe vaak er een back-up gemaakt wordt. U stelt dit eenmalig in en vervolgens worden de back-ups automatisch op de door u ingestelde tijden gemaakt.

Tevens kunt u zelf bepalen hoe lang de back-up bewaard wordt. Wanneer u meerdere werkstations heeft met één netwerkschijf, hoeft u bij SmartBackup slechts één licentie af te sluiten.

Bezoek voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis proefabonnement http://www.smartbackup.nl/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwsberichten van Backup Startpagina