Sandisk USB stick met online backup functie

Omdat ik zelf al eens een usb memory stick ben verloren weet ik hoe kwetsbaar deze data-dragers zijn. Helaas had ik geen recente backup van de bestanden op mijn usb stick... Ik krijg overigens nog steeds koude rillingen bij de gedachte dat iemand anders mijn usb stick zou kunnen hebben gevonden en mijn bestanden heeft kunnen openen!

Om verlies van data voorkomen heeft SanDisk nu de allereerste usb-flashdrive geïntroduceerd die automatisch een online reservekopie maakt.

De Cruzer Titanium Plus gaat zestig dollar kosten en is vanaf maart te koop in de Verenigde Staten. De online back-up dienst wordt verzorgt door BeInSync en is het eerste halfjaar gratis. Na deze periode zal de service dertig dollar per jaar gaan kosten. De geheugenstick heeft een opslagcapaciteit van vier gigabyte.

1 opmerking:

  1. Handige toevoeging voor een USB stick. Daar zijn ze toch ook steeds mee bezig. Pas was er al een USB stick met vingerafdrukherkenning te beveiliging.

    BeantwoordenVerwijderen

Nieuwsberichten van Backup Startpagina