MKBackup PCI 3 gecertificeerd

Het oursourcen van de backup is een actueel onderwerp. Het uitbesteden van je de backup van veelal belangrijke bedrijfsgegevens doe je echter niet zomaar aan de eerste de beste aanbieder. De belangrijke en vertrouwelijke bedrijfsgegevens mogen uiteraard niet zomaar op straat komen te liggen.

De datacenters van MKBackup zijn onlangs door Mastercard en VISA PCI 3 gecertificeerd. De PCI Data Security Standard stelt hoge eisen aan de wijze waarop de server omgeving is ingericht en opgedeeld in drie niveaus. De datacenters van MKBackup voldoen aan niveau 3, het hoogste binnen deze certificering. Doordat MKBackup voldoet aan de eisen gesteld in de PCI 3 kan MKBackup haar klanten de garantie geven dat de datacenters echte kluizen zijn en dat er met moderne en state of the art hardware wordt gewerkt, dat systemen dubbel zijn uitgevoerd, dat internet verbindingen aan hoge eisen voldoen en dat professionele noodstroom voorzieningen voor handen zijn.

Het is duidelijk dat MKBackup niet een aanbieder is met een servertje op zolder, maar een solide partij die beschikt over eigen redundant uitgevoerde hardware, beheerd door eigen engineers op fysieke locaties in Nederland. Mede dankzij de PCI 3 certificering kan MKBackup zich een betrouwbare speler in deze markt in binnen- en buitenland noemen.

MKBackup is een zelfstandig internationaal opererende dienstverlener op het gebied van online backup software met 8 medewerkers. MKBackup is actief in onder andere Nederland, Belgiƫ, Luxemburg en Duitsland. Voor het beheer van haar servers is MKBackup begin 2005 een samenwerking aangegaan met Hosting.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwsberichten van Backup Startpagina