Backup data met Microsoft FolderShare

Microsoft FolderShareOp mijn weblog heb ik al eerder geschreven over mijn backup plan. Sinds ik gebruik maak van de gratis online backup dienst Mozy is mij echter duidelijk geworden dat off-site (online) synchronisatie de toekomst op backup gebied is.

Peter van Garderen heeft op zijn weblog een zeer interessant artikel geschreven over de voor hém ideale backup techniek: peer-to-peer data synchronisatie.

In zijn post getiteld: "A New Backup Routine for My Personal Digital Archives" schrijft Peter hoe hij het recentelijk door Microsoft overgenomen FolderShare gebruikt om zo zijn data te synchroniseren tussen zijn thuis-pc en de computer op zijn werk.

Op deze manier kan hij gratis én veilig zeer grote hoeveelheden data veiligstellen.

lees verder | digg this

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwsberichten van Backup Startpagina