Kleine schokbestendige harde schijven van Iomega

Iomega Micro MiniGeheel in lijn met de nieuwste trends op het gebied van persoonlijke data opslag, kondigt Iomega hun nieuwe Micro Mini modellen van 4 en 8 Gigabyte aan. De externe disks hebben een USB 2.0 aansluiting en zijn gebaseerd op interne 4200RPM harde schijven. Het mooie van deze externe schijven is dat ze geen externe stroomadapter nodig hebben aangezien ze via de USB kabel de benodigde stroom ontvangen. Een mooie blauwe LED geeft aan of de schijf in gebruik is.

De ‘drop shock’ techniek beschermt de disk tegen ongewenste schokken zoals wanneer de schijf bijvoorbeeld op de grond valt.

Het credit card formaat zorgt ervoor dat je makkelijk je disk met je mee kunt nemen en dankzij de uitvouwbare USB connector is het niet nodig om extra kabels mee te nemen. De Iomega drive wordt geleverd met software voor Windows en OS X en bevat onder andere Iomega’s Automatic Backup.

Het belangrijkste van dit al is natuurlijk de prijs, de 4 GB versie zal $129.95 gaan kosten en voor de 8 GB versie dient u $169.95 te betalen. Meer informatie vindt u op de Iomega website.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Nieuwsberichten van Backup Startpagina