Nieuwe Iomega Storcenter netwerk harde schijf

Iomega Storcenter netwerk harde schijfIomega heeft een nieuwe StorCenter netwerkhardeschijf aangekondigd. De Iomega StorCenter wordt aanvankelijk geleverd in een uitvoering van 250 GB en zal later ook in versies van 300 GB en 500 GB verschijnen.

Met zijn ingebouwde netwerkmediaserver is het mogelijk via de Iomega StorCenter films, muziek en diapresentaties rechtstreeks naar een audiosysteem of tv te streamen via een UPnP (Universal Plug and Play)-compatibele digitale media-adapter (afzonderlijk verkrijgbaar) zonder dat daarvoor een pc nodig is.
En met de software Iomega Automatic Backup Pro (IAB Pro) kunnen Windows-gebruikers automatische back-updiensten laten meedraaien op de achtergrond. De twee USB 2.0-poorten van de nieuwe netwerkdiskdrive voorzien niet alleen in toekomstige uitbreiding, maar ondersteunen tevens externe USB-hubs zodat de gebruiker gelijktijdig tot vier extra USB 2.0-storageapparaten en twee USB 2.0-printers op de StorCenter-drive kan aansluiten.

De adviesprijs van de Iomega StorCenter netwerk harde schijf 250 GB bedraagt 299 euro.

2 opmerkingen:

  1. Anoniem11:42 p.m.

    leuk apparaat, maar maakt teveel lawaai

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt voor je reactie, het is altijd goed om te horen hoe de producten die ik bespreek in de praktijk functioneren!

    BeantwoordenVerwijderen

Nieuwsberichten van Backup Startpagina