BlogJet

Voor het posten van berichten op mijn On-line Backup blog heb ik een heel handig programmaatje geïnstalleerd. Via Computerzen.com kwam ik op het spoor van BlogJet.

Aangezien ik meerdere weblogs beheer (en niet alleen bij Blogger) is het voor mij altijd lastig om de gebruikersnamen en vooral de daarbij behorende wachtwoorden te onthouden. Met BlogJet hoef je slechts eenmalig een profiel aan te maken en vervolgens kun je in het inlogscherm kiezen op welk weblog je een bericht wilt posten. Absoluut een uitkomst!

Oké, na wat langer met BlogJet te hebben gewerkt, toch een aantal puntjes van kritiek:

  • Speciale karakters (accenten etc.) komen niet altijd goed over.
  • Er is nog geen Nederlandse spellingcontrole beschikbaar.
  • Je kunt niet rechtstreeks vanuit BlogJet naar de post op je blog navigeren. Dit is vooral in het begin lastig aangezien ik graag even snel controleer of de post er goed uitziet op mijn blog.

Iemand anders nog ervaringen met BlogJet?

Nieuwsberichten van Backup Startpagina